Is een baby spa goed voor mijn baby?

2021/12/08
Deel dit op

Wees maar zeker, in deze blog zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

Overweeg je een bezoekje aan de Baby Spa met je baby, maar vraag je je af of dit wel goed voor de gezondheid van je kleine spruit is? Wees maar zeker, in deze blog zetten we een aantal voordelen op een rijtje.

De weldaad van een Baby Spa

Ga je met je baby (dit kan bij Ons Klein Geluk tot de leeftijd van 6 maanden) naar de Baby Spa, dan ervaar je meteen heel wat voordelen. Niet enkel voor jou, maar zeker ook voor je kind.

  • Het warme water, de aangeleerde massagetechnieken en de zwembewegingen ze verzachten typische babyklachten als krampjes, reflux en constipatie.
  • De drijfring die voorzien wordt, zorgt ervoor dat je baby zich motorisch kan ontwikkelen, terwijl het nekje toch perfect ondersteund wordt. Je baby is gewichtloos waardoor er geen tractie op het nekje komt.
  • De zachte tegendruk van het water zorgt voor een net iets diepere in- en uitademing bij je baby. Hierdoor ontwikkelen ze de longcapaciteit ten volle.

En last, but not least, de Baby Spa zorgt voor een innig contactmoment tussen de baby en de ouders. Niet alleen creëren we zo een stevige ouder-kind binding, je koter krijgt door de aanmoedigingen ook meteen zelfvertrouwen in de bloedbanen en gaat zich sneller ontwikkelen.

Weet trouwens dat wij de WHO-richtlijnen strikt navolgen. Het badwater dat we gebruiken bevatten dan ook geen chemicaliën (chloor)!

Voor wie is de Baby Spa er?

Met de baby het water in? Dat kan eerder in een baby spa dan in een zwembad. Al een week of twee na de geboorte kan je baby de Baby Spa in. Het wondje van de navelstreng moet genezen zijn, maar langer wachten is niet nodig. Dobberen kan bij ons tot zo’n 6 maanden. Op dat moment heeft je baby net wat meer uitdaging nodig.

De Baby Spa is veilig

Wil je op een veilige manier de weldaad van een Baby Spa ervaren? Weet dat wij voor de meest hygiënische omstandigheden zorgen en garant staan voor een veilige en fijne ervaring. Om je verbondenheid met je baby nog eens extra te stimuleren zorgen we eerste voor een babymassage. Al onze medewerkers zijn opgeleid om met jou, je baby en de Baby Spa aan de slag te gaan. De ervaringen van andere ouders kennen? Lees er zeker de Google Reviews eens op na!

Maak je afspraak

Maak vandaag nog je afspraak en kom onze Baby Spa ervaren.