Ons team

Het “Ons Klein Geluk”- team

Het Ons Klein Geluk team bestaat volledig uit mama’s en hier zijn wij best trots op! Dit maakt dat wij onze zorg voor jullie combineren met een warm onthaal. Wij weten wat jullie doormaken, we’ve been there! Is dit dan wel professionele zorg? Ja zeker! Wij hebben allemaal een achtergrond in de zorgsector: verpleegkunde, vroedkunde of kinderzorg.

Paulien

Paulien is zaakvoerder van Ons Klein Geluk. Zij is na de bachelor verpleegkunde en master in de verpleegkunde aan de slag gegaan in de zorg. In totaal werkte zij 7 jaar als verpleegkundige waarvan ook een aantal jaar in een leidinggevende functie.

Sinds de geboorte van zoon Dries (°23.07.2017) is haar liefde voor alles rond zwangerschap, geboorte en de roze wolk zo gegroeid dat ze in oktober 2017 "Ons Klein Geluk" opende.

In september 2019 startte zij bijkomend de opleiding vroedkunde in Thomas More Lier. Hierin heeft ze haar droomjob gevonden en de ideale aanvulling voor Ons Klein Geluk. In Juni 2021 zal zij deze afronden en Ons Klein Geluk uitbreiden met pre- en postnatale zorg aan huis.

Marjolein

Marjolein is zorgkundige van opleiding en werkte jarenlang in een crèche met veel liefde voor haar kindjes.

In december 2017 werd zij mama van Jack en maakte ze kennis met het aanbod van Ons Klein Geluk. De allereerste pretecho die Paulien ooit maakte, was van kleine Jack. Later waren zij en haar zoon vaste klant in de Baby Spa.

Sinds augustus 2019 werkt zij vast in dienst en is zij verantwoordelijke van de Baby Spa.

Lindsay

Lindsay is de fantastische mama van Flore en Cédric en liefdevolle plusmama van Louise. Daarnaast is ze zaakvoerder van 'Fête Unique'.

Tijdens haar zwangerschap kwam Lindsay een paar keer langs voor een pretecho. Kleine Cédric wou niet op de foto dus spendeerde ze heel wat tijd op mijn echo tafel. 

Fijne gesprekken kregen een leuk gevolg en Lindsay maakt sinds eind oktober 2020 deel uit van ons team.

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Door mama's, voor mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens