Nieuws
Cadeaubon kopen voor de feestdagen, meer info vind je hier

Het Ons Klein Geluk- team

Het Ons Klein Geluk team bestaat volledig uit vroedvrouwen en hier zijn wij best trots op! Zowel in de Baby Spa, bij de echo's en tijdens de relaxatie wordt je verder geholpen door een vroedvrouw.

Paulien

Paulien is zaakvoerder van Ons Klein Geluk. Zij is na de bachelor verpleegkunde en master in de verpleegkunde aan de slag gegaan in de zorg. In totaal werkte zij 7 jaar als verpleegkundige waarvan ook een aantal jaren in een leidinggevende functie.

Sinds de geboorte van zoon Dries (°23.02.2017) is haar liefde voor alles rond zwangerschap, geboorte en de roze wolk zo gegroeid dat ze in oktober 2017 "Ons Klein Geluk" opende.

In september 2019 startte zij bijkomend de opleiding vroedkunde in Thomas More Lier. Hierin heeft ze haar droomjob gevonden en de ideale aanvulling voor Ons Klein Geluk. In Juni 2021 studeerde zij af met onderscheiding en implementeerde ze haar kennis in kunde in het verder uitbouwen van Ons Klein Geluk.

Anita

Anita werkt sinds haar afstuderen als verpleegkundige, terwijl ze ook nog haar masteropleiding tot vroedkundig specialist afgerond heeft.

Ze is een vroedvrouw met een hart voor de eerstelijnszorg. Naast haar job verzorgt ze bij ons mama's en baby's in de Baby Spa en bij de relaxatie.

Niki

Niki werkt als vroedvrouw in AZ Herentals en is mama van 3. Een aantal dagen per maand komt ze bij ons mama's en baby's verwennen in de Baby Spa en tijdens de relaxatie.

Ze is ook lactatiekundige en consulteren we indien nodig bij borstvoedingen die minder vlot lopen.

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Voor mama's, door vroedvrouwen.