Ons team

Het “Ons Klein Geluk”- team

Het Ons Klein Geluk team bestaat volledig uit mama’s en hier zijn wij best trots op! Dit maakt dat wij onze zorg voor jullie combineren met een warm onthaal. Wij weten wat jullie doormaken, we’ve been there! Is dit dan wel professionele zorg? Ja zeker! Wij hebben allemaal een achtergrond in de zorgsector: verpleegkunde, vroedkunde of kinderzorg.

Paulien

Paulien is zaakvoerder van Ons Klein Geluk. Zij is na de bachelor verpleegkunde en master in de verpleegkunde aan de slag gegaan in de zorg. In totaal werkte zij 7 jaar als verpleegkundige waarvan ook een aantal jaar in een leidinggevende functie.

Sinds de geboorte van zoon Dries (°23.07.2017) is haar liefde voor alles rond zwangerschap, geboorte en de roze wolk zo gegroeid dat ze in oktober 2017 "Ons Klein Geluk" opende.

In september 2019 startte zij bijkomend de opleiding vroedkunde in Thomas More Lier. Hierin heeft ze haar droomjob gevonden en de ideale aanvulling voor Ons Klein Geluk. In Juni 2021 zal zij deze afronden en Ons Klein Geluk uitbreiden met pre- en postnatale zorg aan huis.

Katleen

Katleen is zaakvoerder van Admin Kempen en mijn partner in crime. Zij doet de administratie van Ons Klein Geluk en ondersteunt ons in het dagdagelijkse management.

Daarnaast is ze mama van Lowie en Marie en vrouw van Petro.

Petro en Katleen zijn familie, maar ondertussen ook een belangrijk onderdeel van Ons Klein Geluk.

Lindsay

Lindsay is de fantastische mama van Flore en Cédric en liefdevolle plusmama van Louise. Daarnaast is ze zaakvoerder van 'Fête Unique'.

Tijdens haar zwangerschap kwam Lindsay een paar keer langs voor een pretecho. Kleine Cédric wou niet op de foto dus spendeerde ze heel wat tijd op mijn echo tafel. 

Fijne gesprekken kregen een leuk gevolg en Lindsay maakt sinds eind oktober 2020 deel uit van ons team.

Elke

Elke is een sterke single mom van Ella en Lena en werkt als ziekenhuishygiëniste in het ziekenhuis in Malle.

Ik leerde Elke kennen in de masteropleiding en ben zeer vereerd dat zij ook mee haar schouders onder Ons Klein Geluk zet. Je vindt haar voornamelijk op zaterdag in onze giftshop maar ze ondersteunt ons ook in de Baby Spa.

Deze topper heeft ook een eigen zaak, namelijk Move Into Balance. Voor sporten en beweging op maat moet je zeker bij haar zijn!

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Door mama's, voor mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens