Ons team

Het “Ons Klein Geluk”- team

Het Ons Klein Geluk team bestaat volledig uit mama’s en hier zijn wij best trots op! Dit maakt dat wij onze zorg voor jullie combineren met een warm onthaal. Wij weten wat jullie doormaken, we’ve been there! Is dit dan wel professionele zorg? Ja zeker! Wij hebben allemaal een achtergrond in de zorgsector: verpleegkunde, vroedkunde of kinderzorg.

Paulien

Paulien is zaakvoerder van Ons Klein Geluk. Zij is na de bachelor verpleegkunde en master in de verpleegkunde aan de slag gegaan in de zorg. In totaal werkte zij 7 jaar als verpleegkundige waarvan ook een aantal jaar in een leidinggevende functie.

Sinds de geboorte van zoon Dries (°23.07.2017) is haar liefde voor alles rond zwangerschap, geboorte en de roze wolk zo gegroeid dat ze in oktober 2017 "Ons Klein Geluk" opende.

In september 2019 startte zij bijkomend de opleiding vroedkunde in Thomas More Lier. Hierin heeft ze haar droomjob gevonden en de ideale aanvulling voor Ons Klein Geluk. In Juni 2021 zal zij deze afronden en Ons Klein Geluk uitbreiden met pre- en postnatale zorg aan huis.

Marjolein

Marjolein is zorgkundige van opleiding en werkte jarenlang in een crèche met veel liefde voor haar kindjes.

In december 2017 werd zij mama van Jack en maakte ze kennis met het aanbod van Ons Klein Geluk. De allereerste pretecho die Paulien ooit maakte, was van kleine Jack. Later waren zij en haar zoon vaste klant in de Baby Spa.

Sinds augustus 2019 werkt zij vast in dienst en is zij verantwoordelijke van de Baby Spa.

Rani

Rani is een geweldige zorgkundige die momenteel in een crèche in het Antwerpse werkt.

Tijdens haar zwangerschap van zoon Louis kwam Rani langs voor een pretecho en zwangerschapsmassage. Zij werkt als massage therapeute in bijberoep en verzorgt ook de massages bij Ons Klein Geluk.

Zij studeert regelmatig bij om haar kennis nog uit te breiden op het gebied van gelaatsverzorging en verschillende massagetechnieken. 

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Door mama's, voor mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens