2D, 3D en 4D pretechografie in HD

Een pretecho is een niet-medische echo waarbij vooral de nadruk gelegd wordt op fotografie en bonding-time met jouw ongeboren baby. Ik neem de tijd om jouw baby mooi in beeld te brengen en stil te staan bij wat er allemaal in jouw buik gebeurt. Er worden enkel mooie foto's gemaakt, er worden geen metingen of medische diagnostiek gedaan.

Aanbod

Wij kunnen zowel 2D, 3D als 4D echo’s doen tijdens een sessie, afhankelijk van welke sessie je kiest. De pretecho’s zijn strikt niet medisch. Ik doe geen metingen, medische diagnostiek of uitspraken over de gezondheid van jouw baby. De echo’s vervangen ook geen echo of opvolging bij uw gynaecoloog.

Soorten pretechografie

2D echo

Een 2D echo is de klassieke zwart-witte echo zoals bij de gynaecoloog. Je ziet eigenlijk een doorsnede van jouw baby. Ligging is hierbij dus minder belangrijk aangezien je door structuren heen kijkt die eventueel voor het gezichtje liggen.
 
Wij doen echo's vanaf 10 weken, de eerste echo dient steeds bij uw gynaecoloog te gebeuren voor vaststelling van de zwangerschap. In 2D kunnen foto’s en filmpjes gemaakt worden. 

3D echo

Bij een 3D echo wordt er een extra diepte en kleur aan de 2D toegevoegd. Een 3D echo wil zeggen dat er 3 dimensies worden waargenomen: lengte, breedte en diepte. Hierdoor ga je geen dwarsdoorsnede zien maar er eerder omheen kijken.

Op die manier zie je de vorm van het gezichtje en kan je gaan zoeken naar gelijkenissen met broer of zus of mama of papa. Een 3D echo is een foto.
 

4D echo

Bij een 4D echo wordt er nog 1 extra dimensie toegevoegd, namelijk tijd. Dit wil zeggen dat je een video in 3D te zien krijgt (dus: foto is 3D, video = 4D).

De baby die gaapt, lacht, snoeten trekt, vruchtwater drinkt of eventjes zijn oogjes opent. Dat zijn taferelen die we wel eens zien  bij een 4D sessie.
 

Waarom kiezen voor Ons Klein Geluk?

  • Professionaliteit

    De echo’s worden uitgevoerd door iemand met jarenlange ervaring in niet-medische pretechografie. Er worden strikt geen metingen en medische diagnostiek gedaan, enkel mooie foto's en video's genomen.

  • Terugkomgarantie

    Er wordt gestreefd naar een zo mooi mogelijk resultaat. Bij elke echo bieden wij een terugkomgarantie, dit wil zeggen dat als de baby zich niet mooi laat zien je gratis nog eens mag terugkomen.

  • Kwaliteit

    Er wordt gewerkt met een kwaliteitsvol toestel met HD-technologie dat rechtstreeks bij een officiële firma wordt aangekocht.

Wat zeggen onze klanten?

Tarieven

Wens je een combinatie van echo en massage? Kijk dan bij Relaxatie - Tarieven.

Bij Ons Klein Geluk doen we onze uiterste best voor mooie echo's, wij bieden dan ook bij ELKE sessie terugkomgarantie. Indien de baby niet goed ligt en er geen mooie echo's kunnen gemaakt worden mag je gratis nog eens terugkomen.

Praktische info

Alvorens je een pretecho boekt kan je best even deze informatie doorlezen.

Je kan best in de weken voordien proberen voldoende water te drinken. In de 5 à 10 minuten voor de start van je echo sessie kan je iets suikerrijk eten of drinken, wat de kans verhoogt dat je baby op het moment van de echo wakker en bewegelijk is. Je hoeft géén volle blaas te hebben voor de pretecho.

Dit kan op elk moment in de zwangerschap. Het is afhankelijk van wat je wenst te zien. Sommige ouders komen een aantal keren tijdens de zwangerschap voor een 3D/4D echo om een mooie tijdlijn te creëren. Andere komen enkel tussen de 28 en 32 weken omdat je dan een mooie bolle babysnoet ziet. Na 32 weken kunnen er ook nog 3D/4D beelden gemaakt worden maar dan is de kans groter dat er een deeltje van het gezicht niet te zien is omdat de plaats voor de baby in de buik erg beperkt wordt.

Wij werken met een terugkomgarantie voor elke echo. Dit wil zeggen dat wanneer je baby zich niet laat zien, je gratis nog eens mag terugkomen binnen de twee weken. Wij gaan een inspanningsverbintenis aan, dus wij doen ons uiterste best om jou zo mooi mogelijke beelden te bezorgen.

Dan hoef je ook maar enkel één echosessie te betalen. Je kan best wel voor een 3D/4D sessie komen tussen 22 en 24 weken zwangerschap omdat de ruimte sneller beperkt wordt bij een tweeling. Rond 28 weken of 30 weken zwangerschap kan dit ook nog maar is de kans groot dat één van de twee baby’s niet goed in beeld te krijgen is.

De echo’s die ik maak zijn strikt niet medisch en vervangen geen consultatie en medische echo bij de gynaecoloog. Ik doe ook geen metingen, medische diagnostiek of uitspraken over de gezondheid van jouw baby. De pretecho bij Ons Klein Geluk is niet medisch. Wij leggen de nadruk op fotografie, mooie beelden en een bonding-time momentje met jouw baby.

Je brengt mee wie je wil, het belangrijkste is dat het goed voelt voor jou. De plaats in mijn echo-ruimte is uiteraard niet eindeloos maar het gebeurt regelmatig dat ouders, broers of zussen of meters en peters er ook bij zijn tijdens de pretecho.

Sfeerbeelden van onze pretecho's

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Voor mama's, door vroedvrouwen.