Pretecho

2D, 3D en 4D pretechografie in HD

Een pretecho is een niet-medische echo waarbij vooral de nadruk gelegd wordt op fotografie en bonding-time met jouw ongeboren baby. Wij nemen de tijd om jouw baby mooi in beeld te brengen en staan stil bij wat er allemaal gebeurt in jouw buik.

Soorten pretechografie

2D echo

Een 2D echo is de klassieke zwart-witte echo zoals bij de gynaecoloog. Je ziet eigenlijk een doorsnede van het kindje. Ligging is hierbij dus minder belangrijk aangezien je door structuren heen kijkt die eventueel voor het gezichtje liggen.
 
Deze echo is mogelijk vanaf 6 weken zwangerschap, dan is er al een mooi kloppend hartje te zien. In 2D kunnen foto’s en filmpjes gemaakt worden. Wij raden wel aan om eerst voor een medische echo naar de gynaecoloog te gaan om de zwangschap vast te stellen. 

3D echo

Bij een 3D echo wordt er een extra diepte en kleur aan de 2D toegevoegd. Een 3D echo wil zeggen dat er 3 dimensies worden waargenomen: lengte, breedte en diepte. Hierdoor ga je geen dwarsdoorsnede zien maar er eerder omheen kijken.

Op die manier zie je de vorm van het gezichtje en kan je gaan zoeken naar gelijkenissen met broer of zus of mama of papa. Een 3D echo is een foto.

4D echo

Bij een 4D echo wordt er nog 1 extra dimensie toegevoegd, namelijk tijd. Dit wil zeggen dat je een 3D video te zien krijgt (dus: foto is 3D, video = 4D).

De baby die gaapt, lacht, snoeten trekt, vruchtwater drinkt of eventjes zijn oogjes opent. Dat zijn taferelen die we wel eens zien  bij een 4D sessie.
  Leuke sfeer en super leuk voor mijn baby. Heel vriendelijke dames. Eerst kreeg onze baby een heerlijke massage en daarna mocht ze in het badje lekker spetteren. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.
  Safia Bouchenaoui
  Fantastische ontvangst en super leuke ervaring voor zowel de ouders als de baby. Zeker de moeite waard.
  Linda Everaerts
  Toffe eigenares, vriendelijk en hartelijk, echo is van goeie kwaliteit. Eens ons kindje geboren is gaan we zeker eens terug voor de babyspa! :)
  Vincent Tegenbos

Tarieven

Wens je een combinatie van echo en massage? Kijk dan bij Massage - Tarieven.

Prille echo

€30

2D sessie
10 minuten
tussen 6w0d en 12w0d weken zwangerschap
Hartje zien kloppen
Foto's en video's
Alle beelden digitaal

2D echo

€45

2D sessie
20 minuten
Heel de zwangerschap mogelijk
Hartje zien kloppen
Foto's en video's
Alle beelden digitaal

3D/4D echo

€80

2D - 3D - 4D sessie
30 minuten
Kan heel de zwangerschap
Ideaal tussen 26w en 32w
Hartje zien kloppen
Foto's en video's
Alle beelden digitaal
Kortingsbon Baby Spa €10,00
Kortingsbon Ghinger fotografie €5,00
Bij Ons Klein Geluk doen we onze uiterste best voor mooie echo's, wij bieden dan ook bij ELKE sessie terugkomgarantie. Indien de baby niet goed ligt en er geen mooie echo's kunnen gemaakt worden mag je gratis nog eens terugkomen.
 
 

Praktische info

Om jouw sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij er maximaal van kan genieten, hou je best rekening met onderstaande tips.

Iets suikerrijk eten of drinken vlak voor een echo kan helpen. Op die manier is de baby gemakkelijker wakker en bewegelijk op het moment van de echo, wat mooie beelden geeft.

Een 2D echo kan vanaf 6 weken, dan zie je het vruchtje en het kloppend hartje. Wij doen geen vaginale echo's, enkel op de buik. Wij raden wel aan om eerst voor een medische echo naar uw gynaecoloog te gaan. 

Een 3D/4D echo kan op elk moment in de zwangerschap. Als je graag een bolle babysnoet ziet en wil kijken op wie hij/zij lijkt dan kan je best tussen de 24 en 32 weken komen. Echt ideaal is tussen 26 en 32 weken. Ben je iets aan de zwaardere kant? Dan kan je best rond 30-32 weken uw echo sessie plannen.

Een 3D/4D echo sessie kan ook voor 24 weken, dan zie je minder afgelijnd het snoetje maar kan je de baby wel in zijn geheel nog op de echo zien. Leuk is als je een paar keer komt tijdens de zwangerschap, dan zie je een mooie tijdlijn in 3D.
Een 3D/4D echo sessie kan ook na 32 weken, dan heeft de baby een nog bollere babysnoet. Hou er wel rekening mee dat het dan niet altijd meer mogelijk is om het volledige gezichtje te zien aangezien de baby al groter is en meer plaats inneemt.
Wij gaan een inspanningsverbintenis aan met onze klanten en geen resultaatsverbintenis, echter zullen wij altijd onze uiterste best doen om mooie beelden af te leveren.
Wij werken met terugkomgarantie bij elke sessie. Dit wil zeggen dat wanneer de baby zich niet laat zien, je gratis nog eens mag terugkomen. Dit is een service dat wij bieden naar onze klanten voor tevredenheid te garanderen. Indien de baby niet goed ligt tijdens de sessie wordt de sessie niet terug betaald maar wordt de terugkomgarantie gerespecteerd.
Wij doen niets diagnostisch: geen metingen van het vruchtje, wij bepalen geen verwachte bevallingsdatum, geen medische diagnoses of bepalen van abnormaliteiten. Ons doel is om een mooie herinnering te maken. De harttonen kunnen beluisterd worden vanaf 14 weken.
Wij doen onze uiterste best om mooie beelden te maken: herpositioneren de mama, masseren de buik, laten de mama eens plassen of iets suikerrijk eten,.. Wij laten echter mama's niet springen of gekke dingen doen gezien wij geen evaluatie doen van de baarmoederhals en of deze al dan niet ingekort is. Wij nemen geen risico's voor mama en baby maar leveren uitstekende service met behulp van de terugkomgarantie.

Bij laattijdige annulatie (minder dan 24 uur voor de sessie) wordt er 20% annulatiekost aangerekend. Bij het niet komen opdagen sturen wij u een factuur voor 50% van de sessie. Onze plaatsjes zijn beperkt dus gelieve onze afspraken te respecteren. 

Ben je zwanger van een meerling? Dan kan je best rond 22 weken komen voor een 3D/4D echo. Rond 28 weken kan ook maar dan liggen ze iets gemakkelijker in elkaars weg waardoor slechts één van de twee het snoetje laat zien. 

Foto's

Enkele sfeerbeelden van onze pretecho's.

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Voor mama's, door vroedvrouwen.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals
BE0765 437 193

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang regelmatige updates.