Relaxatie

Relaxatie kan zowel voor zwangere mama's als pas bevallen mama's. We helpen jou graag ontspannen in deze nieuwe fase in je leven met een massage, een gelaatsverzorging of een combinatie van beiden. 


Soorten relaxatie

Massage

Bij ons kan je terecht voor een ontspannende massage tijdens de zwangerschap en in de postnatale periode. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ontspanning een positieve invloed heeft op zowel de zwangerschap, de bevalling als op het herstel nadien. Bij Ons Klein Geluk passen we elke massage aan, aan de persoon in kwestie. Geef dus zeker aan wat je fijn vindt of waar je wat last van hebt. Zo kunnen we voor jou het ideale ontspanningsmoment organiseren. 

Ontspannende gelaatsverzorging

Droom weg bij een ontspannende gelaatsverzorging met de producten van Anubis care. Deze behandeling is gericht op ontspanning, reiniging en hydratatie van de huid. Wij doen enkel ontspannende gelaatsverzorgingen en gaan dus niet specifiek huidverbeterend werken. Ontspanning staat centraal en hier zetten wij dan ook maximaal op in. 

Ons Mama Geluk

Veruit de meest gekozen relaxatie-sessie is "Ons Mama Geluk". Deze sessie duurt 80 minuten en bestaat uit een volledige lichaamsmassage en een ontspannende gelaatsverzorging. Na deze sessie ga je als een nieuwe mama weer buiten bij Ons Klein Geluk. Deze sessie is geschikt voor zowel de zwangere, als de pas bevallen mama. Ideaal om een ultiem me-time momentje te boeken. 
 
Ben je zwanger? Dan kan je deze sessie ook boeken in combinatie met een 3D/4D echo en genieten van een voordeligere arrangement prijs! 
  Leuke sfeer en super leuk voor mijn baby. Heel vriendelijke dames. Eerst kreeg onze baby een heerlijke massage en daarna mocht ze in het badje lekker spetteren. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.
  Safia Bouchenaoui
  Fantastische ontvangst en super leuke ervaring voor zowel de ouders als de baby. Zeker de moeite waard.
  Linda Everaerts
  Toffe eigenares, vriendelijk en hartelijk, echo is van goeie kwaliteit. Eens ons kindje geboren is gaan we zeker eens terug voor de babyspa! :)
  Vincent Tegenbos

Tarieven

Gelaatsverzorging

€ 65

50 minuten
Reiniging
Peeling
Ontspanning
Hydratatie

Oliemassage

€65

50 minuten
Volledige lichaamsmassage
Met biologische massage olie

Ons Mama Geluk

€ 95

80 minuten
Combinatie van lichaamsmassage en gelaatsverzorging
Reiniging, peeling, relaxatie, hydratatie
Ontspannende lichaamsmassage

Ons Mama Geluk met 3D/4D echo

€ 150

Ons Mama Geluk (80 min.)
3D/4D echo (30 min.)
Heel de zwangerschap mogelijk
Hartje zien kloppen
Foto's en video's, alle beelden digitaal
Kortingsbon Ghinger fotografie €5
Kortingsbon Baby Spa €10
Opgelet! Echo en massage zijn apart te boeken.
"Ons Mama Geluk met echo - ECHO" reserveren.
"Ons Mama Geluk met echo - MASSAGE" reserveren.
Bij Ons Klein Geluk doen we onze uiterste best voor mooie echo's, wij bieden dan ook bij ELKE sessie terugkomgarantie. Indien de baby niet goed ligt en er geen mooie echo's kunnen gemaakt worden mag je gratis nog eens terugkomen.
 
Wij hebben een professionele massagetafel met verwarming en volledig aanpasbaar in drie standen om positionering van een zwangere mama zo optimaal mogelijk te kunnen doen tijdens de massage. Er kan dus slechts één massage op hetzelfde moment plaatsvinden. 

Praktische info

Om jouw sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij er maximaal van kunnen genieten, hou je best rekening met onderstaande tips.

Voor de tips met betrekking tot de 3D/4D echo sessie die je in combinatie met Ons Mama Geluk kan boeken kijk je best hier

Hou er rekening mee dat onze massage ruimte zich niet op het gelijkvloers bevindt. Je moet dus een trap doen alvorens je kan gaan liggen om te genieten.

Onze postnatale massages zijn voornamelijk gericht op ontspanning en reductie van stresshormonen. Slaaptekort en stress brengen vaak de natuurlijke flow van hormonen in gevaar die nodig zijn voor een vlot herstel. 

Bij de volledige lichaamsmassage word je van kop tot teen gemasseerd. Echter is elke massage anders omdat wij deze graag aanpassen aan jouw wensen. Geef zeker aan welke lichaamsdelen we extra aandacht mogen schenken of welke we mogen ontzien. De druk waarmee er gemasseerd wordt is ook heel persoonlijk, geef zeker aan wat jij nodig hebt. 

Draag gemakkelijke, losse kledij, een los kapsel en geen make-up wanneer je langskomt. Wij masseren het gelaat en de hoofdhuid ook mee. Je kan na de massage gebruik maken van onze badkamer voor een touch up alvorens je de deur uitgaat. 

De ingang van Ons Klein Geluk bevindt zich aan de Nederrij 48. Je kan parkeren in de Nederrij met een blauwe schrijf gedurende 2 uur. Je kan ook de parking van het ziekenhuis gebruiken tegen betaling. Op 5 minuten wandelen kan je gratis parkeren aan de JBC/Torfs.

Plan geen te drukke dag na een bezoek aan Ons Klein Geluk voor een massage en/of gelaatsverzorging. Zo kan je nog nagenieten en breng je uw lichaam echt tot rust. 

Bij laattijdige annulatie (minder dan 24 uur voor de sessie) wordt er 20% annulatiekost aangerekend. Bij het niet komen opdagen sturen wij u een factuur voor 50% van de sessie. Onze plaatsjes zijn beperkt dus gelieve onze afspraken te respecteren. 

Foto's

Enkele sfeerbeelden van onze relaxatie.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals
BE0765 437 193

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang regelmatige updates.