Relaxatie

Relaxatie kan zowel voor zwangere mama's als pas bevallen mama's. We helpen jou graag ontspannen in deze nieuwe fase in je leven met een massage, een gelaatsverzorging of een combinatie van beiden.

Aanbod

Massage en gelaatsverzorging voor de zwangere en reeds bevallen mama, want élke mama verdient een me-time momentje. 

 

Bij de zwangere mama's kan de relaxatie gecombineerd worden met een pretecho. 

Soorten relaxatie

Massage

Bij ons kan je terecht voor een ontspannende massage tijdens de zwangerschap en in de postnatale periode. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat ontspanning een positieve invloed heeft op zowel de zwangerschap, de bevalling als op het herstel nadien. Bij Ons Klein Geluk passen we elke massage aan, aan de persoon in kwestie.

Geef dus zeker aan wat je fijn vindt of waar je wat last van hebt. Zo kunnen we voor jou het ideale ontspanningsmoment organiseren.

Gelaatsverzorging

Droom weg bij een ontspannende gelaatsverzorging met de producten van Yonka. Deze behandeling is gericht op ontspanning, reiniging en hydratatie van de huid. Ontspanning staat centraal en hier zetten wij dan ook maximaal op in. 

Ons Mama Geluk

Veruit de meest gekozen relaxatie-sessie is "Ons Mama Geluk". Deze sessie duurt 80 minuten en bestaat uit een volledige lichaamsmassage en een ontspannende gelaatsverzorging. Na deze sessie ga je als een nieuwe mama weer buiten bij Ons Klein Geluk. Deze sessie is geschikt voor zowel de zwangere, als de pas bevallen mama. Ideaal om een ultiem me-time momentje te boeken. 
 
Ben je zwanger? Dan kan je deze sessie ook boeken in combinatie met een 3D/4D echo en genieten van een voordeligere arrangement prijs!

Tarieven

Bij Ons Klein Geluk doen we onze uiterste best voor mooie echo's, wij bieden dan ook bij ELKE sessie terugkomgarantie. Indien de baby niet goed ligt en er geen mooie echo's kunnen gemaakt worden mag je gratis nog eens terugkomen.

Wij hebben een professionele massagetafel met verwarming en volledig aanpasbaar in drie standen om positionering van een zwangere mama zo optimaal mogelijk te kunnen doen tijdens de massage. Er kan dus slechts één massage op hetzelfde moment plaatsvinden.

Waarom kiezen voor Ons Klein Geluk?

  • Professionaliteit

    De begeleiding van elke sessie gebeurt door een vroedvrouw. De zaakvoerder van Ons Klein Geluk heeft naast een diploma vroedkunde, ook een diploma verpleegkunde en een diploma master in de verpleegkunde met afstudeerrichting ziekenhuishygiëne.

  • Hygiëne

    Wij hanteren strikte richtlijnen qua hygiëne en kwaliteit. 

  • Ervaring

    Ons Klein Geluk is opgericht in 2017. Daarvoor werd reeds ervaring opgedaan in de gezondheidszorg, zowel in het ziekenhuis als in eerstelijnszorg. Wij zijn ook heel trots de Baby Spa die al het langste bestaat in België.

Wat zeggen onze klanten?

Praktische info

Om jouw sessie zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij er maximaal van kunnen genieten, hou je best rekening met onderstaande tips.

Voor de tips met betrekking tot de 3D/4D echo sessie die je in combinatie met Ons Mama Geluk kan boeken kijk je best hier.

Bij de volledige lichaamsmassage word je van kop tot teen gemasseerd. Echter is elke massage anders omdat wij deze graag aanpassen aan jouw wensen. Geef zeker aan welke lichaamsdelen we extra aandacht mogen schenken of welke we mogen ontzien. De druk waarmee er gemasseerd wordt is ook heel persoonlijk, geef zeker aan wat jij nodig hebt.

Wanneer je naar je afspraak komt voor een relaxatie moment draag je best comfortabele kledij en een los kapsel. Ook je gelaat en hoofdhuid wordt mee gemasseerd. 

Sfeerbeelden van onze relaxatie

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Voor mama's, door vroedvrouwen.