Algemene voorwaarden

Ons Klein Geluk BV

Geneinde 45

2260 Westerlo

BE0765 437 193

 

U gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden als u een afspraak maakt bij Ons Klein Geluk.

Annuleren - Te laat komen - No-show

Annuleren kan minimum 48 uur van tevoren, een laattijdige annulatie dient altijd via bericht te gebeuren naar 0467/05.13.04.

Indien je tijdig geannuleerd hebt, kan u kosteloos uw afspraak verplaatsen. Bij volledige annulatie van uw afspraak wordt er een administratiekost aangerekend.

Het verplaatsen is op eigen verantwoordelijkheid. Rekeninghoudend met de sessie: Baby Spa - dat uw baby niet ouder is dan één jaar, Echo - uw zwangerschapstermijn.

Als u te laat komt, zal de sessie ingekort worden. Dit om de sessie van de andere klanten niet te verstoren. Je wordt minimum 10 minuten voordat de sessie begint verwacht.

Bij annulatie minder dan 48 uur voor de sessie vragen wij een annulatiekost van 50% van de sessie, bij het niet komen opdagen voor een sessie vragen wij 100%. De sessies worden allemaal vooraf betaald. Bij annulatie krijgt u een kortingscode van 50% van het bedrag van de sessie om een volgende afspraak te boeken. Wens jij geen volgende afspraak te boeken dan wordt er 50%van het reeds betaalde bedrag terug betaald. Deze terugbetaling gebeurt online, en het bedrag staat binnen de 10 dagen terug op uw rekening. Indien u betaald heeft met een cadeaubon wordt het bedrag op de cadeaubon verrekend. 

Verantwoordelijkheid

Deelname aan alle activiteiten van Ons Klein Geluk is geheel op eigen risico.

Ons Klein Geluk kan niet verantwoordelijkheid gesteld worden voor allergische reacties op de producten, of voor enig lichamelijk letsel, schade of kwijtraken van eigendommen tijdens de sessies.

In het geval van de Baby Spa: je blijft altijd binnen handbereik van uw kindje en houd hem/haar gedurende de hele sessie in de gaten.

Het is belangrijk door te geven voor uw sessie start of uw baby medicijnen gebruikt, medische klachten heeft, in behandeling is bij een dokter. Overleg steeds eerst met uw arts als uw kindje in behandeling is.

Als ouder bent u zelf verantwoordelijk om belangrijke informatie over uw gezondheidstoestand of dat van uw kind te delen. 

Storend gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, is niet toegestaan. Klanten die zich hier niet aan houden, worden verzocht de zaak te verlaten.

Wij vragen om broertjes en zusjes niet mee te brengen naar de Baby Spa sessie. Wij proberen rust te bewaren tijdens de sessie en daarom staan wij enkel twee volwassenen per baby toe in de spa ruimte. Broertjes en zusjes die toch meegebracht worden dienen in de wachtruimte te wachten tijdens de sessie, hierop worden geen uitzonderingen gemaakt. 

Cadeaubonnen en tegoedbonnen

Enkel cadeaubonnen geregistreerd bij Ons Klein Geluk kunnen gebruikt worden. Onze cadeaubonnen zijn tot 2 jaar na aankoop geldig (dit geld voor cadeaubons die gekocht zijn na 1 januari 2022, cadeaubons van voor 1 januari 2022 vervallen na 1 jaar). De datum staat steeds vermeld op de cadeaubon.

Als het bedrag van de cadeaubon niet in 1 x opgebruikt is, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaubon staan. We geven geen restbedrag terug. Cadeaubonnen zijn ook niet inwisselbaar tegen contanten. 

Als er op de cadeaubon een specifieke sessie staat mag de waarde van deze sessie ook voor iets anders gebruikt worden (bv. een andere sessie of een aankoop in de shop).

Tegoedbonnen (verkregen bij een actie of bij bepaalde echo sessies) kunnen enkel 1 per sessie gebruikt worden, deze zij niet cumuleerbaar. Gegeven kortingen of acties kunnen niet gecombineerd worden. 

De Baby Spa is enkel toegankelijk voor baby's tot 1 jaar, het is uw eigen verantwoordelijkheid om de sessie tijdig te boeken. Er worden geen uitzonderingen gemaakt op de leeftijdsgrens. 

Betaalwijze

Alle sessies worden meteen online betaald bij het boeken. Indien u ter plaatse een cadeaubon of producten wil kopen dan kan u betalen met de bancontact app op je gsm, wij aanvaarden geen cash. 

Privacy

Voorafgaand aan een behandeling of sessie zullen wij vragen naar persoonlijke gegevens. Dit om een zo goed mogelijke behandeling of sessie uit te voeren. Deze gegevens zullen opgeslagen worden in een database. Deze gegevens zijn alleen opvraagbaar door de behandelde persoon of diens verzorg(st)er en zal niet aan derden uitgegeven worden of voor marketingdoeleinden gebruikt worden.

De beelden gebruikt op de website en social media zijn verkregen met toestemming van de klant. Enkel na expliciete mondelinge toestemming worden beelden vrijgegeven van personen of sessies.