Ons Klein Geluk BV

Nederrij 48

2200 Herentals

BE0765 437 193

U gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden als u een afspraak maakt bij Ons Klein Geluk.

 

Annuleren - Te laat komen - No-show

Annuleren kan minimum 24 uur van tevoren, dit via mail (info@onskleingeluk.be) of telefonisch (03/304.76.28).

Indien je tijdig geannuleerd hebt, is dit kosteloos en kunt u een nieuwe afspraak vastleggen. Dit op eigen verantwoordelijkheid. Rekeninghoudend met de sessie: Baby Spa - dat uw baby niet ouder dan 6 maand mag zijn, Echo - uw zwangerschapstermijn.

Als u te laat komt, zal de sessie ingekort worden. Dit om de sessie van de volgende klanten niet te verstoren. Je wordt min. 10 min voordat de sessie begint verwacht.

 

Verantwoordelijkheid

Deelname aan alle activiteiten van Ons Klein Geluk is geheel op eigen risico.

Ons Klein Geluk kan niet verantwoordelijkheid gesteld worden voor allergische reacties op de producten, of voor enig lichamelijk letsel, schade of kwijtraken van eigendommen tijdens de sessies.

In het geval van de Baby Spa: je blijft altijd binnen handbereik van uw kindje en houd hem/haar gedurende de hele sessie in de gaten.

Het is belangrijk door te geven voor uw sessie start of uw baby medicijnen gebruikt, medische klachten heeft, in behandeling is bij een dokter. Overleg steeds eerst met uw arts als uw kindje in behandeling is.

Als ouder bent u zelf verantwoordelijk om belangrijke informatie over uw gezondheidstoestand of dat van uw kind te delen. 

Storend gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, is niet toegestaan. Klanten die zich hier niet aan houden, worden verzocht de zaak te verlaten.

 

Cadeaubonnen en tegoedbonnen

Enkel cadeaubonnen geregistreerd bij Ons Klein Geluk kunnen gebruikt worden. Onze cadeaubonnen zijn tot 1 jaar na aankoop geldig. De datum staat steeds vermeld op de cadeaubon.

Als het bedrag van de cadeaubon niet in 1 x opgebruikt is, dan blijft het resterende bedrag op de cadeaubon staan. We geven geen restbedrag terug. Cadeaubonnen zijn ook niet inwisselbaar tegen contanten. 

Als er op de cadeaubon een specifieke sessie staat mag de waarde van deze sessie ook voor iets anders gebruikt worden (bv. een andere sessie of een aankoop in de shop). Cadeaubonnen en kortingsbonnen kunnen niet gebruikt worden voor aankopen in de webshop. 

Tegoedbonnen (verkregen bij een actie of bij bepaalde echo sessies) kunnen enkel 1 per sessie gebruikt worden, deze zij niet cumuleerbaar. Gegeven kortingen of acties kunnen niet gecombineerd worden. 

De Baby Spa is enkel toegankelijk voor baby's tot 6 maanden, het is uw eigen verantwoordelijkheid om de sessie tijdig te boeken. Er worden geen uitzonderingen gemaakt op de leeftijdsgrens. 

 

Betaalwijze

Alle sessies worden ter plaatse betaald met cash geld of de bancontact app op je smartphone.

 

 Privacy

 

Voorafgaand aan een behandeling of sessie zullen wij vragen naar persoonlijke gegevens. Dit om een zo goed mogelijke behandeling of sessie uit te voeren. Deze gegevens zullen opgeslagen worden in een database. Deze gegevens zijn alleen opvraagbaar door de behandelde persoon of diens verzorg(st)er en zal niet aan derden uitgegeven worden of voor marketingdoeleinden gebruikt worden.

De beelden gebruikt op de website en social media zijn verkregen met toestemming van de klant. Enkel na expliciete mondelinge toestemming worden beelden vrijgegeven van personen of sessies. 

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals
BE0765 437 193

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang regelmatige updates.