Workshops

Workshop Kanga

Wil jij weer fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! Kangatraining is jouw ideale postnatale training met fitness en danselementen!
Tijdens deze initiatieles ga je actief werken aan het herstel van je lichaam en geven we extra aandacht aan bekkenbodem en buikspieren. We beginnen elke les met een aantal vloeroefeningen, daarna gaat je kindje in de draagzak en gaan we een stuk dans doen, maar ook squats en bekkenbodem oefeningen. Kangatraining is een totale lichaams-workout!

Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter. Heb je geen drager of draagzak? Geen nood - deze kun je kosteloos lenen tijdens de les. Maar laat het wel even weten.

De workshop kost €15,- en kan je doen met jouw kindje tot de leeftijd van ongeveer 2,5 jaar (zolang je jouw kindje veilig kan dragen). Wil je na de workshop deelnemen aan de lessenreeks in Tielen of Lille? Dan krijg je daarop al €5 korting en je krijgt een leuke goodiebag!

Boek nu je plaats voor de Kanga workshop

Hou er rekening mee dat er één boeking per moeder en kind moet gemaakt worden.

Wil je ook graag deelnemen aan onze workshops?

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens