Vroedvrouw aan huis

 
Heb je een kinderwens? Ben je zwanger? Of ben je net bevallen? Dan staan wij met veel plezier klaar voor jou! Wij staan voor professionele warme zorg tijdens jouw weg naar het ouderschap tot de baby één jaar is.
 
Wij komen aan huis in Herentals - Olen - Westerlo - Herselt - Hulshout - Heist op den Berg - Vorselaar - Grobbendonk - Herenthout - Zammel - Oosterlo - Vorst - Eindhout - Laakdal. Woon jij net buiten deze regio, maar wil je toch onze zorg? Contacteer ons dan en we bekijken samen wat mogelijk is!
 
Vroedvrouw van wacht: 03/375.61.59

Wat kost een vroedvrouw?

 
Onze reis samen start doorgaans met een infogesprek. Dit is een gesprek dat 30 minuten duurt waarbij ik uitleg wat wij bij Ons Klein Geluk voor jou kunnen betekenen en luister ik naar wat jou verwachtingen zijn. Is er hier een match? Dan maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek! Het infogesprek is gratis en gaat door in de praktijk in Herentals. Is er geen match? Dan help ik jou graag met de zoektocht naar een andere vroedvrouw.
 
Wanneer we tot een kennismakingsgesprek komen wordt er een éénmalige dossierskost aangerekend van €25,00 voor het opmaken van het digitaal dossier dat gekoppeld is met het RIZIV. Verder worden de consultaties zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling betaald door het RIZIV en dien jij zelf enkel de reisvergoeding te betalen. Voor ouders die binnen onze regio wonen komt dit op maximum €5,00 per bezoek (afhankelijk van waar binnen onze regio kan dit variëren tussen €1 en €5). Indien de consultatie doorgaat in de praktijk in Herentals vervalt deze vervoerskost. Je krijgt hiervan een factuur op het einde van de maand, sommige hospitalisatieverzekeringen betalen ook deze kost terug. 
 
Deelname aan workshops, pretecho's, relaxatie en Baby Spa binnen Ons Klein Geluk vallen niet onder RIZIV terugbetaling. Deze dienen wel betaald te worden, de prijzen hiervan vind je op deze website. Voor de workshops zal er wel een korting voorzien worden voor de mama's die bij ons in begeleiding zijn. 

Wil je ook graag begeleiding door een vroedvrouw van Ons Klein Geluk?

Voor mama's door mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals
BE0765 437 193

Contactgegevens