Ontspannende gelaatsverzorging

Droom weg bij een ontspannende gelaatsverzorging met de producten van Anubis care. Deze behandeling is gericht op ontspanning, reiniging en hydratatie van de huid.

  Leuke sfeer en super leuk voor mijn baby. Heel vriendelijke dames. Eerst kreeg onze baby een heerlijke massage en daarna mocht ze in het badje lekker spetteren. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.
  Safia Bouchenaoui
  Fantastische ontvangst en super leuke ervaring voor zowel de ouders als de baby. Zeker de moeite waard.
  Linda Everaerts
  Toffe eigenares, vriendelijk en hartelijk, echo is van goeie kwaliteit. Eens ons kindje geboren is gaan we zeker eens terug voor de babyspa! :)
  Vincent Tegenbos

Tarieven

Ontspannende gelaatsverzorging met Anubis Care producten.

Gelaatsverzorging 35 minuten

€40

Reiniging
Peeling
Hydratatie

Gelaatsverzorging 50 minuten

€55

Reiniging
Peeling
Relaxatie
Hydratatie

Praktische info

Om jouw gelaatsverzorging zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij er maximaal van kunnen genieten, hou je best rekening met onderstaande tips.
De producten van Anubis Care zijn ook verkrijgbaar in de Ons Klein Geluk giftshop. Heb je graag één van de gebruikte producten? Vraag hier dan naar bij het afrekenen.

Je draagt best geen make-up en losse bovenkledij, ook hals en schouders worden mee verzorgd.
De ingang van de Baby Spa bevindt zich aan de Nederrij 48. Je kan parkeren in de Nederrij met een blauwe schijf gedurende 2 uur. Je kan de parking van het ziekenhuis gebruiken, tegen betaling. Of op 5 minuten wandelen kan je parkeren aan de JBC/Torfs.

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Door mama's voor mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens