Relaxatie

Arrangement voor de zwangere mama

Een fijne combinatie van pretechografie en een ontspannende lichaamsmassage.

Een 2D, 3D en 4D pretecho in HD.

Doorgaans starten we het arrangement met de echo. Hierbij kunnen de papa, kinderen of andere familieleden aanwezig zijn. Je kan met twee auto's komen of indien er maar 1 persoon mee komt naar de echo kan deze gebruik maken van de wachtruimte of de voedingsruimte van de Baby Spa tijdens de massage. Mocht de baby niet goed liggen wordt er een nieuwe afspraak gemaakt, enkel voor de echo met terugkomgarantie.

De massage.

Na de echo begeleiden wij u naar de massageruimte en kan u genieten van een ontspannende lichaamsmassage. Afhankelijk van het arrangement dat u gekozen heeft, is dit eentje van 50 of 80 minuten. Indien er bij de echo slechts 1 persoon extra bij is, bijvoorbeeld de papa, dan kan deze gebruik maken van de wachtruimte of de voedingsruimte om te wachten tijdens de massage.
  Leuke sfeer en super leuk voor mijn baby. Heel vriendelijke dames. Eerst kreeg onze baby een heerlijke massage en daarna mocht ze in het badje lekker spetteren. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader.
  Safia Bouchenaoui
  Fantastische ontvangst en super leuke ervaring voor zowel de ouders als de baby. Zeker de moeite waard.
  Linda Everaerts
  Toffe eigenares, vriendelijk en hartelijk, echo is van goeie kwaliteit. Eens ons kindje geboren is gaan we zeker eens terug voor de babyspa! :)
  Vincent Tegenbos

Tarieven

Een leuke combinatie van pretechografie en massage.

Luxe Geluksmoment

€100

2D - 3D - 4D sessie
30 minuten echo
Beelden digitaal
2 uitgeprinte echo's
Korting bon van Baby Spa voor €5
Zwangerschapsmassage van 50 minuten

Ultiem Geluksmoment

€130

2D - 3D - 4D sessie
30 minuten echo
Beelden digitaal
4 uitgeprinte echo's
Korting bon van Baby Spa voor €10
Zwangerschapsmassage van 80 minuten

Praktische info

Om jouw arrangement zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij er maximaal van kunnen genieten, hou je best rekening met onderstaande tips.
Iets suikerrijk eten of drinken vlak voor een echo kan helpen. Op die manier is de baby gemakkelijker wakker en bewegelijk op het moment van de echo, wat mooie beelden geeft.
Wij werken met terugkomgarantie bij elke sessie. Dit wil zeggen dat wanneer de baby zich niet laat zien, je gratis nog eens mag terugkomen. Dit is een service dat wij bieden naar onze klanten voor tevredenheid te garanderen. Indien de baby niet goed ligt tijdens de sessie wordt de sessie niet terug betaald maar wordt de terugkomgarantie gerespecteerd.

Wij doen onze uiterste best om mooie beelden te maken: herpositioneren de mama, masseren de buik, laten de mama eens plassen of iets suikerrijk eten,.. Wij laten echter mama's niet springen of gekke dingen doen gezien wij geen evaluatie doen van de baarmoederhals en of deze al dan niet ingekort is. Wij nemen geen risico's voor mama en baby maar leveren uitstekende service met behulp van de terugkomgarantie.
Voor meer info over wanneer het geschikte moment is in de zwangerschap voor een pretecho, klik hier.
Draag gemakkelijk kledij, een los kapsel en geen make-up wanneer je langskomt voor een massage want wij masseren gelaat en hoofdhuid ook mee. Je kan na de massage gebruik maken van onze badkamer voor een korte touch up alvorens je de deur uit gaat.
Hou er rekening mee dat onze echo- en massage ruimte zich niet op het gelijkvloers bevindt. Je moet dus een trap doen alvorens je kan gaan liggen om te genieten. Is trappen doen echt niet mogelijk? Contacteer ons dan per e-mail, dan zoeken wij een oplossing voor jou!

Kom je ook eens graag langs bij Ons Klein Geluk?

Door mama's voor mama's.

Ons Klein Geluk

Nederrij 48
2200 Herentals

Contactgegevens